Earn your body – Vad exakt menar vi?

Vi får ofta frågorna om vad våra texter står för. Till skillnad från i stort sett alla andra tillverkare har vi inte vårt märke i fokus. Vi anser att det finns annat man vill visa fram än ett märke. Något starkare – Nämligen ett budskap!

Att träna är inte svårt. Att träna rätt och att äta rätt är oerhört svårt. När vi pluggar riktigt hårt förtjänar vi vårt höga betyg. När vi springer riktigt fort förtjänar vi vår medalj. Och det är lite samma tanke bakom EARN your BODY! Vi sliter på gymmet, i skogen, vi springer, vi lyfter skrot, vi kör Crossift eller kanske går på powewalks. Vi förtjänar vår kropp och det är exakt det som är översättningen. “Förtjäna din kropp”. Är det inte en underbar påminnelse när vi står där och sliter som djur, att vi ska förtjäna den? Vår vältränade kropp kommer inte av sig själv utan det handlar om att ge sitt allt, blod, svett och tårar!
Så vad väntar ni på och varför sitter ni här och läser detta? Iväg med er och:

EARN your BODY